vereiste

De Vooropleiding staat open voor iedereen die mbo-4, havo of een hogere opleiding heeft afgesloten, of van plan is een 21+ test te doen voor HBO. De maximum leeftijd is 24 jaar. Daarnaast moet je beschikken over een open werkhouding.

 

toelating

Wij houden individuele audities, waarbij we je vragen een monoloog voor te bereiden. Tijdens de audities kijken we naar: spelkwaliteit, motivatie, flexibiliteit en een goede fysieke en mentale conditie.

 

data audities

vrijdag 29 mei, zaterdag 6 juni.

eerste lesdag

maandag 14 september 2020

kosten

Onze auditie is gratis.

Het lesgeld voor een heel jaar bedraagt 3300 euro (btw vrij).

Schrijf je hier in voor een van onze audities!

Inschrijving is gratis.

arrow&v

De Theater Vooropleiding  Amersfoort  wordt op dit moment zonder subsidie gerund. Dat houdt in dat wij volledig afhankelijk zijn van de contributie van onze leerlingen. Voor degene met een laag inkomen, voor wie het jaarbedrag van 3300 euro (0%btw) te hoog is, verwijzen wij graag door naar  het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Hier kun je een aanvraag doen om een gedeelte van het lesgeld vergoed te krijgen. Klik op het logo en kijk naar de mogelijkheden op hun website. 

 

Logo_Jeugdfonds_Sport__Cultuur.png

Contactinformatie

bezoek adres:

Eemplein 75, 3812 EA, Amersfoort

correspondentie adres:

Stichting Jori Hermsen Producties

Grote Haag 51, 3811 HH, Amersfoort

info@jorihermsen.nl

www.theatervooropleidingamersfoort.nl

KvK: 32123846

IBAN zakelijk: NL38 RABO 0134 9769 08

BTW: 818007035B01

CRKBO_Instelling.jpg
JHProducties logo.jpg
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

#talentontwikkeling #vooropleidingtheater #theatervooropleiding #auditie #auditietraining #improvisatie #TVA #HKU #Artez #Toneelacademie Maastricht #AHK #Amersfoort #toneelles #acteerles #toneelschool #acteerschool #vooropleiding