vereiste

De Vooropleiding staat open voor iedereen die mbo-4, havo of een hogere opleiding heeft afgesloten, of van plan is een 21+ test te doen voor HBO. De maximum leeftijd is 24 jaar. Daarnaast moet je beschikken over een open werkhouding.

 

toelating

Wij houden individuele audities, waarbij we je vragen een monoloog voor te bereiden. Tijdens de audities kijken we naar: spelkwaliteit, motivatie, flexibiliteit en een goede fysieke en mentale conditie.

 

data audities

4 april, 16 mei, 6 juni & 4 juli

Wil je je nu al aanmelden voor onze toelatingen? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Of mail naar: info@jorihermsen.nl

 

De Theater Vooropleiding  Amersfoort  wordt op dit moment zonder subsidie gerund. Dat houdt in dat wij volledig afhankelijk zijn van de contributie van onze leerlingen. Voor degene voor wie het jaarbedrag van 3300 euro (onder 21 jaar btw vrij) te hoog is, verwijzen wij graag door naar  het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Hier kun je een aanvraag doen om een gedeelte van het lesgeld vergoed te krijgen. Klik op het logo en kijk naar de mogelijkheden op hun website. 

 

JHProducties logo - wit transparant-07.p