top of page

TVA toelating

vereiste TVA 

TVA staat open voor iedereen die mbo-4, havo of een hogere opleiding heeft afgesloten, of van plan is een 21+ test te doen voor HBO. De maximum leeftijd is 25 jaar. Je hebt al aardig wat acteer ervaring en een grote ambitie. Daarnaast moet je beschikken over een open werkhouding en een gezonde fysieke en mentale gezondheid. 

toelating

Wij houden individuele audities, waarbij we je vragen een monoloog en performance voor te bereiden. Tijdens de audities kijken we naar: spelkwaliteit, potentieel makerschap, motivatie, ambitie, flexibiliteit en een goede fysieke en mentale conditie.

auditie data 

zaterdag 24 juni 2023                         9.30-16.00        

eerste lesdag

TVA zaterdag: zaterdag 16 september 2023

TVA jaargang: zaterdag 2 september 2023 

TVA productiegroep: maandag 18 september 2023

kosten

Onze audities zijn gratis.

Schrijf je hier in voor een van onze audities!

Inschrijving en auditie is gratis.

arrow&v
arrow&v

Bedankt voor je aanmelding! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De Theater Vooropleiding  Amersfoort  wordt op dit moment zonder subsidie gerund. Dat houdt in dat wij volledig afhankelijk zijn van de contributie van onze leerlingen. Voor degene met een laag inkomen, voor wie de contributie te hoog is, die verwijzen wij graag door naar  het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Hier kun je een aanvraag doen om een gedeelte van het lesgeld vergoed te krijgen. Klik op het logo en kijk naar de mogelijkheden op hun website. 

Helaas is het STAP budget niet toepasbaar, omdat we een particuliere opleiding zijn. Daarnaast kun je bij ons geen studiefinanciering of studenten OV aanvragen. 

 

Logo_Jeugdfonds_Sport__Cultuur.png
bottom of page