TVA toelating

vereiste TVA 

TVA staat open voor iedereen die mbo-4, havo of een hogere opleiding heeft afgesloten, of van plan is een 21+ test te doen voor HBO. De maximum leeftijd is 24 jaar. Je hebt al aardig wat acteer ervaring en een grote ambitie. Daarnaast moet je beschikken over een open werkhouding.

toelating

Wij houden individuele audities, waarbij we je vragen een monoloog voor te bereiden. Tijdens de audities kijken we naar: spelkwaliteit, motivatie, flexibiliteit en een goede fysieke en mentale conditie.

 

De groepen voor dit seizoen 2021/2022​​​​​ zitten helemaal vol. Mocht je je alvast op willen geven voor de audities van 2022/2023 stuur dan gerust een mailtje. Wij zetten z.s.m. nieuwe data voor volgend jaar online.  

eerste lesdag

TVA jaargang: maandag 6 september 2021

TVA zaterdag: zaterdag 18 september 2021

kosten

Onze audities zijn gratis.

Schrijf je hier in voor een van onze audities!

Inschrijving is gratis.

arrow&v

Bedankt voor je aanmelding! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De Theater Vooropleiding  Amersfoort  wordt op dit moment zonder subsidie gerund. Dat houdt in dat wij volledig afhankelijk zijn van de contributie van onze leerlingen. Voor degene met een laag inkomen, voor wie de contributie te hoog is, die verwijzen wij graag door naar  het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Hier kun je een aanvraag doen om een gedeelte van het lesgeld vergoed te krijgen. Klik op het logo en kijk naar de mogelijkheden op hun website. 

 

Logo_Jeugdfonds_Sport__Cultuur.png