top of page

Zaterdag

Theater Vooropleiding Amersfoort

Bij TVA zaterdag krijg je 22 verdiepende zaterdagen les van de TVA docenten Brian Verhagen (mentor), Jori Hermsen en Anne-Chris Schulting. Je acteerkwaliteiten worden aangescherpt, je bereid je voor op het HBO theater en de audities. Wij werken aan monoloog, dialoog, fysiek spel, elementair spel, improvisatie en stem. Daarnaast vinden wij het belangrijk om aan je mindset tijdens audities te werken en geven je meer kennis over het vak en HBO theater. Je krijgt intensieve en persoonlijke begeleiding in een kleine groep.

 

Net als op onze vierdaagse jaargang zoeken wij enthousiaste jongeren met ambitie en acteer ervaring! Deze opleiding is 1 dag per week en is in tegenstelling tot onze jaargang gericht op jongeren die naast hun eindexamen, baan of studie zich willen voorbereiden op het HBO theater. Let op: het is geen orientatiecursus, wij werken met jongeren die weten dat ze iets in het HBO theater willen gaan doen. Het programma is intensief, waarbij er naast de lessen voorbereidingstijd nodig is. 

Onze Theater Vooropleiding is CRBKO gecertificeerd. Hiermee voldoen wij aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien is BTW-vrijstelling toegekend. Audities zijn gratis.

Leeftijd: 16 t/m 26 jaar

Toelatingseisen: klik hier

Lesdagen: 22 zaterdagen van 10.00 uur tot 16.00 (inclusief pauze)*

Periode: 21 september 2024 – maart 2025

Lesgeld: €1272,- (btw-vrij)

Locatie: Het Eemhuis, Amersfoort

*naast de zaterdagen plannen we een paar bijeenkomsten in, waarbij je samen met de studenten van de jaargang mee gaat naar speciale open dagen.

Als TVA'er krijg je de eerste 6 maanden een gratis We are Public abonnement, waarmee je onbeperkt naar hun theateraanbod kunt kijken!

De docenten

1684100656249.jpg

Brian Verhagen (mentor)

_DSC2177.jpg

Jori Hermsen 

thumbnail_Rvdsb-9.jpg
Eva Julia.jpg

Anne- Chris Schulting

Eva Julia Bervoets

bottom of page