top of page

zaterdag

tva_beeld_rood_RGB_300_dpi.png

Bij TVA zaterdag krijg je 22 verdiepende zaterdagen les van de TVA docenten Brian Verhagen (mentor), Jori Hermsen en Anne-Chris Schulting. Je acteerkwaliteiten worden aangescherpt, je bereid je voor op het HBO theater en de audities. We werken aan monoloog, dialoog, fysiek spel, elementair spel, improvisatie en stem. Daarnaast vinden we het belangrijk om aan je mindset tijdens audities te werken en geven je meer kennis over het vak en HBO theater. Je krijgt intensieve en persoonlijke begeleiding in een kleine groep.

 

Net als op onze vierdaagse jaargang zoeken wij enthousiaste jongeren met ambitie en acteer ervaring! Deze cursus is maar 1 dag per week en is in tegenstelling tot onze jaargang gericht op jongeren die naast hun eindexamen, baan of studie zich willen voorbereiden op het HBO theater. 

Onze Theater Vooropleiding is CRBKO gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien is BTW-vrijstelling toegekend. Audities zijn gratis.

Leeftijd: 16 t/m 25 jaar

Toelatingseisen: klik hier

Lesdagen: 22 zaterdagen van 10.00 uur tot 16.00 (inclusief pauze)*

Periode: 16 september 2023 – maart 2024

Lesgeld: €1150,- (btw-vrij)

Locatie: Het Eemhuis, Amersfoort

*naast de zaterdagen plannen we een paar bijeenkomsten in, waarbij je samen met de studenten van de jaargang mee gaat naar speciale open dagen.

De docenten

Portret Brian.jpg .jpg

Brian Verhagen (mentor)

IMG-20200510-WA0012.jpg

Jori Hermsen 

thumbnail_Rvdsb-9.jpg

Anne- Chris Schulting

bottom of page