Presentaties

TVA jaargang presenteert vijf korte films!

online stream via ZOOM
maandag 10 mei van 20.00 tot 21.00

Maandag 10 mei aanstaande om 20.00 presenteren vijf TVA jaargang studenten hun eerste korte filmregies, met spelers uit hun eigen klas. Drie films zijn gebaseerd op bestaand toneelrepertoire en twee vanuit eigen materiaal. De zoektocht en het onderzoek staat centraal, maar we vinden het zeker de moeite waard om ze aan jullie te tonen! 

film TVA.jpg

regie Esmee van Sonsbeek

"Eigen werk"

spel: Isabelle Schoorl en Micky Bruins

 

regie Isa Cocco

"Gebaseerd op Mamma Medea van Tom Lanoye"

spel: Dunja van der Velden en Kiara Dispa

 

regie Lena Jongewaard

"Gebaseerd op De Ingebeelde Zieke van Molière"

spel: Kiki Bazuine

 

regie Lela Kwakernaak

"Gebaseerd op Oom Wanja van Tsjechov"

spel: Isabelle Dieperink en Lena Jongewaard

 

regie Ilse Anne Rotier

"Eigen werk"

spel: Marjolein den Boer en Rhodé Gerrits

TVA jaargang speelt 2 HKU regies!

Elleboogkerk Amersfoort
12 t/m 13  juni 2021
SUPERMAGNIFIQUE.jpg
KUTVOORSTELLING.jpg

HKU theaterstudenten Brian Verhagen en Florien Berden presenteren hun derdejaars regies op een prachtige locatie in Amersfoort: De Elleboogkerk. Beide hebben ze met onze veertien studenten vanaf september hard gewerkt en staan te popelen om het eindresultaat met jullie te mogen delen!

Praktische zaken: In verband met Corona hebben we een beperkte publiekscapaciteit van 30 man. Wij houden ons aan de richtlijnen en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen op locatie. Uiteraard zit er een kans in dat de voorstellingen met extra tussentijdse maatregelen niet doorgaan. Mocht dit zo zijn dan kijken we naar een alternatief en storten in het uiterste geval uw geld terug. 

 

 

 


regie Brian Verhagen
Super Magnifique
Moeder is ziek en gaat dood. Ze wil er gewoon nog even een fijne tijd van maken. Samen met haar kinderen en kleindochter Elfje. In deze familie is echter niks gewoon. En fijn al helemaal niet. Super Magnifique is een horrorkomedie op het scherpst van de snede, waarin we zeven familieleden volgen die elkaar tot pure waanzin drijven. Wie houdt zich overeind in deze totale chaos? Als het aan Elfje ligt niemand. Zij wil gewoon even rust. Even geen geschreeuw. Even helemaal niks.


tekst Marcel Osterop
spel Dunja van der Velde, Isabelle Dieperink, Isabelle Schoorl, Marjolein den Boer, Micky Bruins, Rhodé Gerrits en Yael Aerts.

regie: Florien Berden
KUTVOORSTELLING 
"Ik trek me van die beperkingen niet zoveel aan natuurlijk. Ik ben een feminist. Niet dat het me iets heeft geholpen."

Kutvoorstelling is een montage voorstelling waarbij eigen materiaal en teksten uit het toneelstuk Limbo van Marijke Schermer elkaar afwisselen.  Zeven vrouwen gaan op zoek naar hun eigen feminisme. Een voorstelling over hoe vrouwen geboren worden en leven, om vervolgens als vrouw weer te sterven en opnieuw te beginnen. 


spel & concept Esmee van Sonsbeek, Ilse Anne Rottier, Iris van der Plas, Isa Cocco, Kiara Dispa, Kiki Bazuine, Lela Kwakernaak en Lena Jongewaard.
met teksten uit Limbo van Marijke Schermer

wij danken: Amersfoort in C, POT verhuizingen en Brechtje Wedman.